Üdvözöljük weboldalunkon!

facebook like logo

 
Siófoki Apartmanok

Apartmanjaink hamarosan elérhetőek!

Siófok varázslatos belvárosa - Szállás Siófok és medencés apartman

Siófok méltán híres népszerű szórakozóhelyeiről, hangulatos éttermeiről és az Aranypartól, ahova minden nyáron özönlenek a turisták. Érdemes azonban a belvárost is felfedezni, hiszen legalább annyi élménnyel gazdagodhatunk, mint a vízparton.

Sétánkat érdemes a Fő téren kezdeni, ahol Siófok emblematikus jelképe, a Víztorony található. Mi minden kirándulás alkalmával felkeressük, és aki egyszer látta már, az biztosan hozzánk hasonlóan azonnal beleszeret, hiszen igen ritka az, hogy egy város közepén egy toronnyal találkozunk. Innen néhány méterre áll a torony miniatűr mása, amivel előszeretettel fényképezkednek a kirándulók. A Fő téren találjuk még a Széchenyi István szökőkutat, mely igen izgalmas látvány fém és márvány elemeivel, és a tetején álló Széchenyivel. A szökőkutat nagyon szeretik a kisgyermekek jó időben, bár fürdeni sajnos nem lehet benne. Talán nincs olyan kiránduló, aki ne szeretne egy-egy kép erejéig felmászni a kút közepén elhelyezett lépcsőn Széchenyi mellé. Nekünk is számtalanszor eszünkbe jutott már.

Siófokban az a nagyszerű, hogy a városközpontban található a vonat és buszállomás is, vagyis nem kell órákat gyalogolni annak sem, aki nem autóval szeretne ide utazni. A vonatok rendszeresen közlekednek majd a főszezonban (június 17.-től szünetel a vágányzár), így akár éjszakai fürdőzést is tervezhetünk a Balatonban, hajnalban pedig csak fel kell pattannunk egy vonatra. Ha autóval érkezünk, tulajdonképpen csak annyival nehezebb a dolgunk, hogy igen nehéz parkolóhelyet találni a városban a rengeteg nyaraló miatt.

A tér szélén körben végig éttermek, cukrászdák és pékségek kaptak helyet, melyek már kora tavasztól kellemes hangulatú kiülős részekkel várják a vendégeket, így remek fagylaltokkal és gyümölcssalátákkal hűsölhetünk az árnyékban a legmelegebb napokon is.

A kirándulást érdemes a Jókai park felé folytatni, amelynek hatalmas fái nyáron kellemes árnyékot adnak, tavasszal pedig gyönyörködhetünk a leírhatatlanul szép virágtengerben.

A téren kapott helyet a Sió Pláza is, ami ugyan rendkívül pici, de minden szükséges üzlet megtalálható benne, így akár hosszabb távra is érdemes berendezkedni nyáron Siófokon. Akár a strandpapucsot, a naptejet vagy a fürdőnadrágot felejtettük otthon, itt gond nélkül mindent beszerezhetünk.

Ha folytatjuk belvárosi sétánkat, a Millenium parkba érve megtekinthetjük a Mártírok szoborcsoportot, amely eredetileg Kaposvárra készült, és ha tovább sétálunk, teljes pompájában megcsodálhatjuk magát a parkot is, amely 16 ezer négyzetméter területű, és egy gyönyörű fehér pavilon áll rajta. Ha vonattal vagy busszal utazunk a városba, azonnal ehhez a parkhoz érkezünk, amit ajánlatos este sötétedés után is felkeresni, mert gyönyörűen van kivilágítva.

Száz és száz randevú kezdődhetett ebben a parkban, amely egyébként nagyon közel található a vízparthoz és a Petőfi sétányhoz, mely a fiatalok körében a legnépszerűbb hely Siófokon.

A belvárosi körút után persze mindenkit arra bíztatnék, hogy sétáljon le egészen a hajóállomásig, mert akármennyire is szép a belváros, azért minden kiránduló számára mégiscsak a Balaton látványa szerzi a legemlékezetesebb perceket és emlékeket. A víz illata és a hullámverés hangja pedig megkoronázhatja ezt a szép napot.

Medencés apartman található szállás Siófok apartmanjainkban, töltse ott nyaralását, szabadságát.

Legtöbbet keresett szavaink: siófok szállás, balatoni szállások, szállás balaton, siófok apartman, balatoni apartmanok, szállás siófok, siófoki szállások, kiadó apartman, apartman siófok, wellness siófok, medencés apartman, wellness apartman, kiadó apartman siófok, siófok szállás apartman, medencés szállás, siófok kiadó apartman

Wellness Siófok

Relaxáció - Felfrissülés - Megújulás - Jakuzzi

Az ergonómiailag megtervezett jakuzzik kialakítása biztosítja, hogy azok tökéletes ellazulást nyújthassanak. Élvezze a családjával és barátaival töltött értékes időt, töltsön egy meghitt estét egy Önhöz közelálló személlyel. Csökkentse a fájdalmakat és fáradtságérzést egyben érezze jól magát csendes egyedüllétben, hogy lélekben tökéletesen megújuljon. A meleg vízben történő megmártózás – miközben élvezi a jakuzzi megnyugtató hidromasszázst biztosító vízsugarait – mindenki számára mást és mást jelenthet, de egyvalami mindig ugyanolyan marad: a jakuzzi a valaha tapasztalt legnagyszerűbb masszázsélményt nyújtja Önnek.

A wellness szó igazi kifejezése, a professzionális fürdők e regeneráló oázisa kiemelkedő teljesítményt kínál. Ez a termékvonal technológiailag a csúcskategóriát képviseli, olyan kvarchomok szűrő rendszerrel büszkélkedhet, mely első osztályú teljesítményt nyújt, emellett a harmonikus design az exkluzív környezetben való professzionális felhasználást célozza meg, mindezt megtalálhatja nálunk, Wellness Siófok.

Wellness Siófok - Finn szauna:

A hagyományos szauna – amire a neve is következtetni enged – Finnországból származik. Hazájában a legtöbb lakás alapfeleszereltségéhez tartozik, nagyjából 2 000 000 található belőle, ami az 5 milliós népességszámhoz igencsak soknak számít.

Az eredeti szaunázásnak van egy meghatározott rituáléja, amit megéri megtapasztalni. Az előkészítés (alapos zuhanyzás, testünk szárazra törlése) után következik a hevítő szakasz, majd 8 perccel a belépés után kezdődik a locsolás, amikor 1-2 merőkanál vizet öntenek a kályhán található forró kövekre. Ekkor különböző illóolajokkal fokozni lehet a hatást. Ezt követően már csak pár percig viselhető el a hőség. Az utolsó fázis a lehűtés, amikor kilépünk a szaunából és hideg vízbe mártózunk, esetleg lezuhanyozunk. Ezt az élményt csak egy finn szaunában élhetjük át.

A még intenzívebb élményért már vásárolhatunk finn szaunaházakat is, melyeket kültéren helyezhetük el, ahol a szaunázás utáni lehűlést – az eredeti tradíciókhoz híven – akár a hó, vagy egy tó hideg vize szolgáltatja. Ezek a szanuaházak kívül-belül természetes fával vannak burkolva.

A legnagyobb különbség az infra és a hagyományos szaunák között a melegítés módja: míg a hagyományos szaunában kályha melegíti fel a száraz levegőt 70-100 fokra, az infraszauna kabinokban egy infrasugárzó emeli fel a hőmérsékletet 45-65 fokra. Ennek következtében utóbbi a test felmelegedésére szolgál.

Wellness Siófok apartmanjaink, kültéri medencénk többféle alternatívát kínál egy frissítő mártózásra.

Legtöbbet keresett szavaink: siófok szállás, balatoni szállások, szállás balaton, siófok apartman, balatoni apartmanok, szállás siófok, siófoki szállások, kiadó apartman, apartman siófok, wellness siófok, medencés apartman, wellness apartman, kiadó apartman siófok, siófok szállás apartman, medencés szállás, siófok kiadó apartman

Siófok története - siófoki apartmanok

Siófok város Somogy megyében, népszerű üdülőhely, a Balatonpart legnagyobb városa és kikötőváros a tó déli partján. Területe a 20. század második felében jelentősen megnőtt, mivel bekebelezte a korábban önálló Balatonkiliti és Balatonújhely községeket, továbbá Balatonszabadi tóparti településrészeit. A városban viharjelző obszervatórium működik. A Sió 1865-ben épült zsilipjén át engedik le a Balaton felesleges vízét. tovább...

 

Top 7 legszebb balatoni panoráma - siófoki szállások

Ahány balatoni város, annyi féle látószögből ámulhatunk a magyar tenger szépségén. Összegyűjtöttük a hét legszebb kilátót a Balaton északi és déli partjáról, amiket minden magyarnak látnia kell életében legalább egyszer. tovább...

 

Siófok apartman és pihenés, strandolás

A pihenés és a strandolás némelyeknek gondot okoz személyemnek is és családomnak is, hiszen fejben még ilyenkor sem merünk teljesen elszakadni a barátoktól és a hétköznapoktól. Egyfolytában azon stresszelünk, hogy vajon egészen rendben van-e nélkülünk a munkahelyünk, illetve a kecóval, nagyszülőkkel miden rendben lesz-e. Igaz, félhetünk, ha a Siófok apartman kell, de kellő tervezéssel és odafigyeléssel még a túlaggódók is ki tudnak kapcsolni, csak be kell tartani néhány szabályt. tovább...

 

Siófok a nyári kikapcsolódás tökéletes helyszíne. Siófok szállás

Siófok a nyár fővárosa, a Balatoni élet központja. Ez az a város, ahol mindennap pörög az élet, ahol bármelyik éjszaka belecsöppenhetsz az év party-jába. Diszkók, pubok, koktélbárok, night klubbok, beach bárok és egyéb "pénznyelő autómaták" gondoskodnak arról, hogy jól megérdemelt egész napos aktív pihenés után, meg ne próbálj akár egy este is otthon maradni. tovább...

 

Siófok varázslatos belvárosa - Szállás Siófok

Siófok méltán híres népszerű szórakozóhelyeiről, hangulatos éttermeiről és az Aranypartól, ahova minden nyáron özönlenek a turisták. Érdemes azonban a belvárost is felfedezni, hiszen legalább annyi élménnyel gazdagodhatunk, mint a vízparton. tovább...

 

Legtöbbet keresett szavaink: siófok szállás, balatoni szállások, szállás balaton, Siófok apartman, balatoni apartmanok, Szállás Siófok, siófoki szállások, kiadó apartman, apartman siófok, wellness siófok, medencés apartman, wellness apartman, kiadó apartman siófok, siófok szállás apartman, medencés szállás, siófok kiadó apartman

Pihenés és strandolás - Kiadó apartman Siófok

A pihenés és a strandolás némelyeknek gondot okoz személyemnek is és családomnak is, hiszen fejben még ilyenkor sem merünk teljesen elszakadni a barátoktól és a hétköznapoktól. Egyfolytában azon stresszelünk, hogy vajon egészen rendben van-e nélkülünk a munkahelyünk, illetve a kecóval, nagyszülőkkel miden rendben lesz-e. Igaz, félhetünk, ha a Siófok apartman kell, de kellő tervezéssel és odafigyeléssel még a túlaggódók is ki tudnak kapcsolni, csak be kell tartani néhány szabályt.

Az utazás előtti időszakot nagyon részletesen találjuk ki, írjuk fel egy lapra miket kell még haladéktalanul elintézni mielőtt nyaralni megyünk. Azokat a feladatokat pedig, amik akkor lesznek esedékesek vagy fontosak, amikor éppen pihenünk, adjuk át a kollégáinknak, így tudjuk, hogy míg pihenünk, mások elintéznek mindent helyettünk.

Fontos mentálisan is rákészülni a üdülésre. Kell ugye egy Siófok apartman de ez nem elég. Az kirándulás előtt legyen néhány szabadnapunk, és hagyjuk szabadon az estéket, hogy ezzel is rásegítsünk a teljes kikapcsolódásra. Egy másik jó tanács, hogy ne zsúfoljuk túl a nyaralását, figyeljünk rá, hogy mindenképp pihentető legyen.

Nyaralás közben csináljuk azt, amire csak vágyunk, válasszunk olyan tevékenységeket, amiket élvezünk és annyira feldobjanak, hogy ne a munka körül járjanak a gondolataink. Kicsit felejtsük el a telefont, és nyugodtan élvezzük úgy a nyaralást, hogy nem visszük magunkkal mindenhova és nem nézegetjük mindig. Ami lényeges: ne dolgozzunk; hiszen elég, ha már csak az emaileket megnézzük, és máris dolgozni támad kedvünk. Eszünkbe jutnak a munkahelyi gondok, visszatér azonnal a munkahelyi stressz és kibillentjük magunkat a nyaralásából.

Miután hazatérünk készüljünk fel lelkileg a munkára. Nem szabad azonnal kezdeni. Legyen egy két nap mire munkába állunk. Hagyjunk időt, hogy visszarázódjunk. Volt ugye egy szuper Siófok apartman szálláshelyünk, de most visszatértünk a valóságba.

Ha kirándulás közben találtunk egy új szenvedélyt, akkor azt a nyaralás után is gyakoroljuk. Ha az úszás ellazított, akkor a későbbiekben is járjunk el úszni, vagy, ha a vízparton gondolkoztunk egy szebb jövőről, akkor továbbra is álmodozzunk.

És egy jó tanács, amikor visszatérünk dolgozni, akkor ne hajtsuk túl magunkat. Se a munkahelyen, se barátaink kedvéért. Ne vállaljunk sokat, mert akkor az egész kikapcsolódás semmit sem ért, kiadó apartman Siófok.

Töltse nálunk nyaralását, Siófok apartman.

Legtöbbet keresett szavaink: siófok szállás, balatoni szállások, szállás balaton, Siófok apartman, balatoni apartmanok, Szállás Siófok, siófoki szállások, kiadó apartman, apartman siófok, wellness siófok, medencés apartman, wellness apartman, kiadó apartman siófok, siófok szállás apartman, medencés szállás, siófok kiadó apartman

Siófok a nyári kikapcsolódás tökéletes helyszíne. - Siófok szállás

Siófok a nyár fővárosa, a Balatoni élet központja. Ez az a város, ahol mindennap pörög az élet, ahol bármelyik éjszaka belecsöppenhetsz az év party-jába. Diszkók, pubok, koktélbárok, night klubbok, beach bárok és egyéb "pénznyelő autómaták" gondoskodnak arról, hogy jól megérdemelt egész napos aktív pihenés után, meg ne próbálj akár egy este is otthon maradni.

Ajánlott szórakozóhelyek:
Renegade Pub: a hely, ahova a nagy tömeg miatt néha be sem mennél, pedig megéri. Itt szinte minden megtörténhet, inkább nézd meg személyesen...

Spaghetti Ház: asztalon, széken, vagy asztalon és széken táncolás, hetente háromszor élőzene, az egyik leghangulatosabb buli.

Beach Party Café: igényes, bulizós hely a nagystrandon közvetlenül a vízparton ill. a víz fölött. Beach Siófok
La Siesta: A hely ahol esténként a Sakáltanyában megismert bárfelgyújtós feelinget igyekszenek minden este a nagyközönség elé tárni. Mindenesetre a zene nagyon jó, és igazán jó estéket lehet itt eltölteni.
Bár a vonzerejükön némi csorbát ejt, hogy fizetős helyek. Ám a maguk nemében páratlan komplexumok:

Palace Dance club: a déli part legnagyobb szórakoztatókomplexuma, igényes zene, sztriptízbár, kerthelyiség, pizzéria, hetente hab- és hóparty. Minden nap más és más programok, kiemelt rendezvények alkalmával világhírű DJ-k.

Flört-The Club: az elektronikus tánczene fanatikusainak fellegvára, világhírű DJ-k. Az egész hely színvonala magas, hasonlóképpen áraihoz :) .

Ha még egy javaslatot elfogadsz. Ha egy színvonalas étteremre vágysz próbáld ki az Öreg Halász éttermet. (A 7-es úton Zamárdi felé, közvetlenül a Siófok táblát követően az utca bal oldalán)

Szállásajánlatok:
Jó nyaraláshoz elengedhetetlen egy kellemes apartman. Siófok apartman oldalunkon többfajta szállás közül is választhatsz. Siófok szállás válassz minket.

Töltse nálunk nyaralását, Siófok szállás.

Legtöbbet keresett szavaink: siófok szállás, balatoni szállások, szállás balaton, Siófok apartman, balatoni apartmanok, Szállás Siófok, siófoki szállások, kiadó apartman, apartman siófok, wellness siófok, medencés apartman, wellness apartman, kiadó apartman siófok, siófok szállás apartman, medencés szállás, siófok kiadó apartman